Pelin iso kuva
Lolan ABC-juhlat

Olet löytänyt ehkä hauskimman tavan opetella lukemaan. Anna lapsesi pelata Lolan ABC-juhlat -peliä muutamia kertoja 15–45 minuuttia kerrallaan ja huomaat kehityksen jo muutaman päivän jälkeen. Peli alkaa vokaalien tunnistus- ja kirjoitustehtävistä. Kun lapsi saa helpoissa tehtävissä tarpeeksi onnistumisia, peli siirtyy konsonantteihin ja myöhemmin sanojen oppimiseen. Kurkkaa muutaman viikon välein "Progress Tracker" -osuuteen ja voit itse todentaa, kuinka paljon lapsesi osaaminen on parantunut milläkin osa-alueella.

"Lolan ABC-juhlat on loistava väline aakkosten opetteluun!" - www.theiphonemom.com

Aakkosten ja sanojen opettelu on hauskaa Lolan ABC-juhlat -pelissä! Lapset pääsevät mm. koristelemaan juhlatilaa, puhaltamaan ilmapalloja, koristelemaan kakkua ja tekemään oman jäätelöannoksensa. Lapsi oppii aakkosia ja sanoja kuin huomaamatta ja mielenkiinto oppimiseen pysyy yllä positiivisen kannustuksen ansiosta. Peli vaikeutuu asteittain pelaamisen edetessä ja taitojen karttuessa. Iloinen värimaailma, hauskat interaktiiviset tehtävät, ääniohjaus, sekä mukautuva vaikeustaso takaavat, että Lolan ABC-juhlat viihdyttää perheen pienempiä ja isompiakin lapsia.

Valmistaudu juhliin Lola Pandan kanssa! Kakut, ilmapallot, hassut hatut ja jäätelö on saatava valmiiksi ennen, kuin vieraat tulevat. Silti voi jäädä aikaa akkostehtävillekin.Lola's ABC Party (mobile app) is certified by the kidSAFE Seal Program.

Pelin ominaisuudet:

- Opettavainen peli 4-7 vuotiaille lapsille

- Peli mukautuu lapsen osaamistasoon

- Suomenkielinen ääniohjaus, joka auttaa pienimmätkin lapset pelin läpi

- Lapsiystävällinen käyttökokemus: ei in-app-ostoja eikä kolmansien osapuolien mainoksia

- Soveltuu myös esim. englannin, ruotsin ja ranskan äänteiden harjoitteluun, kun vaihdat pelin kielen.Katso video englanniksi - peli on suomeksi (ja monella muulla kielellä).

Ilmaiset pelit:

 

Tilaa Lola Pandan uutiset: